RATING, EVALUATION & INVESTMENT CONSULTANCY AGENCY "ESTIMATOR-VM"
 EVM-StockData   Ro   En   Ru

Despre Agenție Misiunea


EVM Group își pune ambițioasa sarcină de a îmbunătăți, prin activitatea sa, climatul investițional din țară, prin prestarea unor servicii de calitate excepțională tuturor clienților noștri autohtoni și străini, implicați în activitatea pe piața de capital.

Scopul nostru este de a asigura clienților un flux continuu de informații concludente despre piața de capital, emitenții de valori mobiliare și participanții profesioniști ai pieței, care ar permite adoptarea unor decizii investiționale bine fondate. Noi prestăm clienților noștri un set complet de servicii de consultanță investițională de cea mai înaltă calitate, începând cu consultanță procedurală și terminând cu negocierea contractelor M&A (fuziuni și achiziții de companii). La cererea investitorilor și în cazurile prevăzute de legislație, noi efectuăm estimarea prețului de piață a valorilor mobiliare.

În cadrul Grupului permanent are loc o activitate intensă de cercetare-dezvoltare, fiind elaborate baze de date, calcule, proceduri și instrumente analitice, care ne permit să prestăm servicii la nivelul standardelor internaționale și să ne menținem în continuare poziția de lider pe piața serviciilor de consultanță investițională, expertiză pe piața de capital și estimare a valorii companiilor.

RSS Feed | Acasa | Despre Agentie | Activitati | Produse | EVM-StockData | Cautare
65, Tighina Street, of.602, Chisinau, MD-2001, Republic of Moldova
Tel/Fax: (+373)22272503
Email: office@evm.md
Copyright © 2004 - 2018. Toate drepturile rezervate