RATING, EVALUATION & INVESTMENT CONSULTANCY AGENCY "ESTIMATOR-VM"
 EVM-StockData   Ro   En   Ru

Despre Agenţie Echipa :: Anatolie Cobzari


Echipa Agenţiei este compusă din specialişti de cel mai înalt nivel al pregătirii profesioniste şi cu o bogată experienţă în domeniu, care vor fi în stare sa îndeplinească în cele mai bune condiţii orice solicitare a clienţilor. Printre membrii echipei noastre, îi menţionăm pe următorii:

Anatolie COBZARI
Şef departament Analiză pe Piaţa de Capital, ARE "Estimator-VM" SA
anatol@evm.md

Anatolie Cobzari activează în cadrul Agenţiei din aprilie 2004. Dispune de abilităţi analitice deosebite în domeniul pieţei de capital şi a marketingului investiţional, are o bogată experienţă de lucru în cadrul organelor publice centrale de reglementare a pieţei de capital.

În cadrul Agenţiei a coordonat elaborarea bazei de date a societăţilor publice din Moldova "EVM StockData". În prezent coordonează elaborarea şi editarea săptămânală a Buletinului informaţional-analitic, gestionează baza de date a societăţilor publice din Moldova "EVM-StockData", calculează zilnic indicele bursier EVM Composite, coordonează elaborarea studiilor şi ofertelor investiţionale, precum şi menţine versiunea română a site-ului Agenţiei (www.evm.md).

În perioada 1999 - 2004 a activat în cadrul Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare (actualmente Comisia Naţionala a Pieţei Financiare), pe parcursul căreia a acumulat o vastă experienţă atât în domeniul monitorizării activităţii pe piaţa valorilor mobiliare, cât şi în domeniul finanţelor corporative şi a activităţii societăţilor pe acţiuni. A participat în peste 65 grupuri de lucru şi de control în vederea monitorizării activităţii pe piaţa valorilor mobiliare şi a elaborării direcţiilor şi strategiilor de bază a dezvoltării pieţei autohtone de valori mobiliare. În anul 1999 a fost membrul grupului de lucru care a elaborat primul indice al pieţei valorilor mobiliare din Moldova - Indicele bursier de preţ CNVM-32 (actualmente - CNPF). În anul 2006 în cadrul Agenţiei a participat la elaborarea primului indice complex al pieţei acţiunilor din Moldova - EVM Composite.

Dl. Cobzari este licenţiat în management, absolvind Academia de Studii Economice din Moldova. Este posesor al Certificatului de calificare al angajaţilor participanţilor profesionişti ai pieţei de capital.
RSS Feed | Acasa | Despre Agentie | Activitati | Produse | EVM-StockData | Cautare
65, Tighina Street, of.602, Chisinau, MD-2001, Republic of Moldova
Tel/Fax: (+373)22272503
Email: office@evm.md
Copyright © 2004 - 2018. Toate drepturile rezervate