RATING, EVALUATION & INVESTMENT CONSULTANCY AGENCY "ESTIMATOR-VM"
 EVM-StockData   Ro   En   Ru

Produse Produse :: EVM StockData Detalii :: EVM STOCKdata

 

Astăzi Grupul de Companii "EVM" oferă un șir de produse, care sunt unice și inovative pentru piața de capital din Moldova.

  • Baza de date EVM-StockData este o aplicație de informare şi analiză financiară a societăţilor pe acţiuni publice din Moldova şi a titlurilor financiare emise de acestea, precum şi oferă o statistică amplă a rezultatelor licitațiilor cu valorile mobilare de stat. Prin EVM-StockData oferim acces la informația a peste doua mii de societăţi pe acţiuni tranzacţionate la Bursa de Valori a Moldovei (BVM) şi pe piaţa extrabursieră. Informaţia stocată în bază cuprinde perioada anilor 2001 - pînă în prezent. Nemijlocit datele relevante din bază sînt înnoite zilnic. Ceea ce contează cel mai mult în aplicaţie este informaţia prelucrată: indicatori de analiză avansaţi, informaţii şi cotaţii bursiere şi extrabursiere aduse la zi, cea mai recentă ofertă şi cerere de acţiuni la bursă, evenimente corporative, acţionari majoritari, analiza pe sectoare de activitate şi localităţi, indicatori de analiză tehnică şi financiară, grafice, mecanisme de căutare şi comparaţie avansate. Aplicaţia permite de-asemenea crearea propriului portofoliu de valori mobiliare şi exportul din baza a informaţiei complete pentru o societate pe acţiuni. Există, la fel, cîteva posibilităţi practice de vizualizare a informației în bază, limbaj roman sau englez, iar pe lingă leul moldovenesc, datele se pot vizualiza în Euro sau Dolar ($). Un compartiment aparte este destinat unei ample analize a evoluţiei pieţei bursiere pe toata istoria sa. Prin urmare, aplicaţia este destul de utilă şi în activitatea de creditare şi cea de gestionare a riscurilor investiţionale.
  • Investitorii care vor avea acces la aplicaţia EVM-StockData şi vor stăpâni metode şi instrumente de analiză şi cercetare vor avea un avantaj cert fată de ceilalţi jucători pe piaţa de capital din Moldova. EVM-StockData este o aplicaţie de analiză şi evaluare a acţiunilor unică pentru Moldova, elaborată după cele mai recente practici internaţionale. O serie de indicatori prezenţi în aplicaţie sînt explicaţi în detaliu. Aplicaţia este într-o dezvoltare continua. În fiecare lună se lucrează sau se adaugă indicatori şi funcţii noi.
  • Baza de date EVM-StockData este oferită exclusiv abonaţilor săi şi este accesibilă de la orice terminal din orice colţ al lumii.


RSS Feed | Acasa | Despre Agentie | Activitati | Produse | EVM-StockData | Cautare
65, Tighina Street, of.602, Chisinau, MD-2001, Republic of Moldova
Tel/Fax: (+373)22272503
Email: office@evm.md
Copyright © 2004 - 2018. Toate drepturile rezervate