RATING, EVALUATION & INVESTMENT CONSULTANCY AGENCY "ESTIMATOR-VM"
 EVM-StockData   Ro   En   Ru

Despre Agenție Echipa :: Alina Cazachevici


Echipa Agenţiei este compusă din specialişti de cel mai înalt nivel al pregătirii profesioniste şi cu o bogată experienţă în domeniu, care vor fi în stare sa îndeplinească în cele mai bune condiţii orice solicitare a clienţilor. Printre membrii echipei noastre, îi menţionăm pe următorii:

 

Alina CAZACHEVICI

Șef al Departamentului Evaluare "Estimator-VM" SA

alina@evm.md

Alina Cazachevici activează în cadrul Agenției din februarie 2008. Dispune de abilități practice și teoretice foarte bune în ceea ce ține de evaluarea afacerilor și a activelor.

În cadrul Agenției conduce și coordonează activitatea de evaluare a afacerilor și activelor, asigură componenta financiară a proiectelor de consultanță investițională. Conduce proiectele de outsourcing internațional și de rating.

A efectuat stagierea la Camera de Comerț și Industrie a Moldovei. Absolventă a facultății de Cadastru, Geodezie șI Construcții, la specialitatea Evaluarea Imobilului, a Universității Tehnice din Moldova. În prezent este masterand la Academia de Studii Economice din Moldova, facultatea Finanțe, specialitatea Investiții și Piețe de Capital.

RSS Feed | Acasa | Despre Agentie | Activitati | Produse | EVM-StockData | Cautare
65, Tighina Street, of.602, Chisinau, MD-2001, Republic of Moldova
Tel/Fax: (+373)22272503
Email: office@evm.md
Copyright © 2004 - 2018. Toate drepturile rezervate